Over Turris

Laten we samen werken aan de beste bereikbaarheid

Wat we doen

Hoe Turris het beste valt te omschrijven? Als bouwers van betrouwbare netwerken met de voeten in de klei. Wij combineren kennis met een no-nonsense aanpak. Of het nu gaat om een uitgekiend ontwerp voor een mast, volledige telecomprojectrealisatie of inspecties van bestaande installaties. Wij maken hoogwaardige netwerken mogelijk. Waarin elke telefoon, internetaansluiting en slimme meter altijd verbonden is.

 

"Wij maken hoogwaardige netwerken mogelijk"

Waar we voor staan

Turris bestaat sinds 2006. Sinds die tijd hebben nieuwe technologische ontwikkelingen zich in een ontzettend hoog tempo opgevolgd. Wat jarenlange ervaring in zo’n omgeving betekent? Het is het bewijs dat we geloven in innoveren. In klantgericht werken. En vooral in oplossingen die betrouwbaar zijn en jarenlang blijven werken. Dat is ons bestaansrecht.

 

Laten we samenwerken

Een goed ontwerp ontstaat niet vanzelf. Daar is kennis voor nodig, oprechte interesse en een gezonde dosis passie voor het vak. Kortom, het begint bij onze projectleiders, engineers en werkvoorbereiders. Bij een team dat perfect op elkaar is ingespeeld.

 

Ontmoet onze experts

Voor wie we werken