Projectleiding

Een projectleider van Turris ontzorgt u van begin tot eind. De projectleiding beheert en bewaakt uw project. De projectleider staat als aanspreekpunt altijd en overal voor u klaar. Zo weet u waar en wanneer engineers aan het werk zijn. Ook weet u precies wanneer controles en inspecties op de agenda staan. Ook overzicht dankzij projectleiding van Turris?

 MMK HR
Projectleiding

Snel schakelen

Met projectleiding van Turris is het snel en makkelijk schakelen. Onze projectmanager vertelt u regelmatig wat de status van uw projecten is. Overzichtelijk en met bewaking van afgesproken tijdslijnen. U heeft een vast aanspreekpunt bij Turris zodat u altijd op de hoogte blijft.

Projectleiding van A tot Z

Snel schakelen. Voldoende aandacht en inzicht in het project. We zien erop toe dat alle betrokken partijen - adviseurs en aannemers - zich houden aan de gemaakte afspraken. Dat is projectleiding tijdens uw project in Data & Telecom, Werken op Hoogte (Rope Access) en Offshore.

Altijd één aanspreekpunt

Klaar voor maatwerk? Kiest u voor alleen opzet of uitvoering? Wel of niet complete ontzorging van A tot Z. Bereik meer met Turris.

  • Technische opname. Controle hoe de constructie is en of er aanpassingen gedaan moeten worden aan de huidige staat.
  • Berekeningen en tekeningen. Beoordelingen wel of niet verantwoord. Verplaatsen of nieuwe installatie.
  • Uitvoering technische opname. Werkplan volgens uw wensen uitvoeren.
IMG 0

Van technische controle tot uitvoering

Een complete ontzorging waarbij we u van A tot Z voorzien van onze kennis en kunde rondom Data & Telecom. Van een technische controle tot de uitvoering van het engineeringsproject. Samen stellen we een duidelijk plan van aanpak op en geven we u een kostenraming.

Engineeringsproject van A tot Z

Klaar voor maatwerk engineering? Of kiest u voor alleen opzet of uitvoering? Wel of niet engineering van A tot Z. Bereik meer met Turris.

  • Technische opname. Controle hoe de constructie is en of er aanpassingen gedaan moeten worden aan huidige staat.
  • Berekeningen en tekeningen. Beoordelingen wel/niet verantwoord. Verplaatsen of nieuwe installatie.
  • Uitvoering technische opname. Werkplan volgens uw wensen uitvoeren.
Als projectleider bij Turris kan ik mijn klanten volledig ontzorgen en adviseren. Door efficiënt en creatief mee te denken vinden ze in ons altijd de juiste partner.
Huseyïn Karaca
Projectleider

Laten we samenwerken

Vul je mailadres en telefoonnummer in en we maken een vrijblijvende afspraak.


Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw