Werken op hoogte

Met Turris is het makkelijk en veilig werken op hoogte. Als specialisten houden wij rekening met wet- en regelgeving en brengen we elk risico in beeld. Na een gedegen analyse bepalen we samen met u de juiste werkwijze, zoals een kraan, drone of Rope Access. En zijn de vergunningen geregeld? Turris geeft u helderheid en een veilige werkwijze voor uw project.

Inspecties

Turris inspecteert installaties inclusief de dragende beton- en staalconstructies. Als het nodig is brengen wij bijvoorbeeld de monteur met Rope Access in positie voor de controle.

Stadions

Turris maakt werkzaamheden op lastig bereikbare plaatsen in stadions en vergelijkbare constructies mogelijk met verschillende soorten technieken waaronder Rope Access.

Hoogbouw utiliteit

Werken in hoge torens en andere hoogbouw is uitdagend. Turris maakt het mogelijk om altijd de monteurs op de juiste werkplek te krijgen. Wij gaan elke uitdaging aan en zorgen er voor dat de werkplek veilig bereikt kan worden. Dit kan eventueel ook voor derden die onder begeleiding van Turris medewerkers naar de werkplek toegebracht worden om hun specifieke expertise toe te passen.

Offshore

Turris is zeer ervaren in installatie van communicatiesystemen en inspecties van deze apparatuur op booreilanden en windmolenparken op zee. Ook zijn wij specialist in het gecontroleerd (ver)plaatsen van constructies op de verschillende soorten platformen.

Reclame objecten

Turris is de juiste keuze voor werken op hoogte met reclamezuilen en -objecten. We brengen monteurs met hoogwerkers of via Rope Access op elke plek. Wij kunnen het plaatsen vervangen van alle mogelijke constructies verzorgen maar bijvoorbeeld ook signing en andere reclame uitingen.

Petrochemie

De petrochemie telt veel techniek op hoogte die vaak lastig bereikbaar is. Met Rope Access brengt Turris elke monteur op elke plek.

Werken op hoogte

Producten

Dit is wat u kunt verwachten op het gebied van oplossingen binnen onze expertise Werken op Hoogte. Staat de gewenste oplossing er niet bij? Leg uw vraagstuk bij ons neer. We kijken samen naar het maatwerk die u zoekt.

Werken op hoogte

Ontmanteling FM Wieringermeer

Voor een opdrachtgever ontmantelden wij in Wieringermeer een 6-laags FM-systeem.

Werken op hoogte

Inkorten mast

Voor een opdrachtgever demonteerden wij de top van een 100 meter hoge mast.


Werken op hoogte

Rope Access inzet bij betoncentrale

Voor een opdrachtgever realiseren wij met behulp van Rope Access deze installatie van de telecom apparatuur. Na uitvoerige afweging van diverse technieken bleek Rope Access de meest veilige.

Rope Access inzet bij betoncentrale
Ontmanteling FM Wieringermeer
Inkorten mast
Vorig project
Inkorten mast
Rope Access inzet bij betoncentrale
Ontmanteling FM Wieringermeer
Volgend project

Laten we samenwerken

Vul je mailadres en telefoonnummer in en we maken een vrijblijvende afspraak.


Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw