Data & Telecom

Op het gebied van Data & Telecom zorgt Turris voor de aanleg van allerlei soorten netwerken voor diverse providers. Turris biedt ruime kennis en ervaring in de aanleg van bijvoorbeeld 4G en 5G-netwerken. Verder verzorgen wij installatie van WiFi netwerken, (glasvezel-)netwerken voor datacenters en realiseren wij telecomtorens en zendmasten. Onze vakkundige monteurs zijn er ook voor het verhelpen van storingen.

Zendmasten

Turris levert complete zendmasten. De masten die Turris plaatst varieren van 2 meter op een dak tot meer dan 100 meter vakwerkmast. Turris verzorgt uw project van A tot Z inclusief de verwerving, vergunningsprocedure en complete installatie en montage. We kijken samen met u naar de situatie en realiseren vervolgens de zendmasten die u wenst.

Installaties

Turris verzorgt de installatie van 4G of 5G netwerk apparatuur en antennes voor aanbieders van mobiele telecom. Dit doen we in vaak opdracht van de hoofdaannemers van grote telecommunicatie leveranciers zoals KPN, Vodafone en T-Mobile. Naast deze installatie werkzaamheden verzorgt Turris ook de complete installatie van WiFi netwerken, (glasvezel-)netwerken voor datacenters en andere data of telecom projecten.

Indoor installaties

Turris levert ook inpandig uiteenlopende netwerken voor bedrijven. Of dit nu gaat om een interne glasvezelverbinding, UTP netwerken of antenne netwerken in uw pand voor bijvoorbeeld een DAS systeem of WiFi. Turris is van alle markten thuis en kan u voorzien van het beste netwerk.

Datacenters

Koper netwerken en glasvezel verbindingen aanleggen in datacenters valt ook onder onze werkzaamheden. Voor verschillende opdrachtgevers hebben wij uitgebreide UTP netwerken en glasvezelverbindingen op hun datacenters aangelegd.

Tijdelijke telecom torens

Turris levert tijdelijke telecom torens. Wanneer er bijvoorbeeld een evenement of een andere tijdelijke behoefte aan meer capaciteit is in het netwerk, levert Turris een tijdelijke mast met, indien nodig, voldoende capaciteit voor drie systemen tot een maximale hoogte van 36 meter.

Storingen

Turris spoort eventuele storingen voor u op. Wij beoordelen vervolgens wat er gebeuren moet en leveren de oplossing. Hands-on zoals alleen Turris dat doet.

Data & Telecom

Producten

Dit is wat u kunt verwachten op het gebied van oplossingen binnen onze expertise Data & Telecom. Staat de gewenste oplossing er niet bij? Leg uw vraagstuk bij ons neer. We kijken samen naar maatwerk.

Neem contact op

Data & Telecom

Upgraden naar 5G

Voor een van onze opdrachtgevers hebben wij deze locatie volledig turn-key en 5G ready opgeleverd.

Data & Telecom

Installeren microwave link

Voor diverse opdrachtgevers installeren wij microwave links, vooral de moeilijk bereikbare locaties zijn een expertise van Turris.

Data & Telecom

Hijsen zonder kraan

Voor opdrachtgevers in de telecom ontwikkelde Turris een alternatieve hijsmethode. Met de Act Safe Power Ascender bieden we in nagenoeg elke situatie een oplossing voor het verplaatsen van lasten.

Hijsen zonder kraan
Upgraden naar 5G
Installeren microwave link
Vorig project
Installeren microwave link
Hijsen zonder kraan
Upgraden naar 5G
Volgend project

Laten we samenwerken

Vul je mailadres en telefoonnummer in en we maken een vrijblijvende afspraak.


Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw