Offshore

Turris biedt veel ervaring en kennis in de offshore als het gaat om werk op hoogte en het verplaatsen van lasten. Vooraf analyseren en beoordelen we aan de hand van een werkplan het booreiland of windmolenpark. Vervolgens bekijken we hoe we constructies gecontroleerd kunnen verplaatsen naar elke gewenste plek. Hekwerken en andere veiligheidsvoorzieningen passen we kundig en verantwoord aan. Weten hoe wij concreet te werk gaan?

Inspecties

Turris inspecteert installaties inclusief de dragende beton- en staalconstructies. Als het nodig is brengen wij bijvoorbeeld de monteur met Rope Access in positie voor de controle.

Booreilanden

constructies op de platformen. Daarnaast installeren we bijvoorbeeld ook antenne installaties aan windmolens op zee.

Windmolenparken

Ook werkzaamheden aan offshore windmolenparken vallen onze expertise. Constructies en installaties aan windmolens plaatsen, aanpassen en inspecteren.

Storingen

Turris spoort eventuele storingen voor u op. Wij beoordelen vervolgens wat er gebeuren moet en leveren de oplossing. Hands-on zoals alleen Turris dat doet.

Offshore

Producten

Dit is wat u kunt verwachten op het gebied van oplossingen binnen onze expertise Offshore. Staat de gewenste oplossing er niet bij? Leg uw vraagstuk bij ons neer. We kijken samen naar het maatwerk die u zoekt.

Offshore

Telecom Upgrade Offshore

Voor een opdrachtgever in de telecom voeren wij diverse upgrades uit op installaties in de Noordzee.


Offshore

Telecom & Microwave link Offshore

Voor een telecom opdrachtgever leveren wij een turnkey oplossing in de offshore. Turris biedt oplossingen op het gebied van veiligheid en hijsen zonder kraan.

Offshore

Offshore LTE

In dit project ondersteunden wij VolkerWessels Telecom met de bouw van een LTE netwerk op de Noordzee. Wij leverden vier monteurs met de benodigde offshore en IRATA certificaten.

Offshore LTE
Telecom Upgrade Offshore
Telecom & Microwave link Offshore
Vorig project
Telecom & Microwave link Offshore
Offshore LTE
Telecom Upgrade Offshore
Volgend project

Laten we samenwerken

Vul je mailadres en telefoonnummer in en we maken een vrijblijvende afspraak.


Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw