Rope access

De touwtechniek Rope Access is een compleet nieuwe dienst binnen Turris en sluit naadloos aan op onze expertise Werken op Hoogte. Hoge gebouwen, torens, stadions en reclamezuilen zijn vaak imposante constructies. Lastig bereikbaar voor inspectie en onderhoud, maar niet met onze Rope Access. Maak er kennis mee!

IMG
Rope Access

Verantwoord werken op hoogte

Rope Access maakt gebruik van touwtechnieken om monteurs in de juiste positie te brengen. De mogelijkheden van Rope Access zijn uitgebreid en brengen de monteur op elke gewenste werkplek, ook al is die lastig bereikbaar.

Vooraf beoordelen we of Rope Access de ideale werkwijze is. Komt hier uit dat een hoogwerker toch volstaat? Dan kiezen we daarvoor. Geheel volgens de arbeidshygiënische strategie. Bij elke werkwijze staan verantwoord werken, veiligheid en geldende wet- en regelgeving natuurlijk voorop. Meer weten over onze werkwijze en Rope Access?

Inspecties

Turris inspecteert installaties inclusief de dragende beton- en staalconstructies. Als het nodig is brengen wij bijvoorbeeld de monteur met Rope Access in positie voor de controle.

Stadions

Turris maakt werkzaamheden op lastig bereikbare plaatsen in stadions en vergelijkbare constructies mogelijk met verschillende soorten technieken waaronder Rope Access.

Hoogbouw utiliteit

Werken in hoge torens en andere hoogbouw is uitdagend. Turris maakt het mogelijk om altijd de monteurs op de juiste werkplek te krijgen. Wij gaan elke uitdaging aan en zorgen er voor dat de werkplek veilig bereikt kan worden. Dit kan eventueel ook voor derden die onder begeleiding van Turris medewerkers naar de werkplek toegebracht worden om hun specifieke expertise toe te passen.

Offshore

Turris is zeer ervaren in installatie van communicatiesystemen en inspecties van deze apparatuur op booreilanden en windmolenparken op zee. Ook zijn wij specialist in het gecontroleerd (ver)plaatsen van constructies op de verschillende soorten platformen.

Reclame objecten

Turris is de juiste keuze voor werken op hoogte met reclamezuilen en -objecten. We brengen monteurs met hoogwerkers of via Rope Access op elke plek. Wij kunnen het plaatsen vervangen van alle mogelijke constructies verzorgen maar bijvoorbeeld ook signing en andere reclame uitingen.

Petrochemie

De petrochemie telt veel techniek op hoogte die vaak lastig bereikbaar is. Met Rope Access brengt Turris elke monteur op elke plek.

Rope Acces

Mogelijkheden

We beoordelen altijd met welke motivatie de klant kiest voor Rope Access. Met onze kennis bekijken we per project hoe de gemeente aankijkt tegen werken op hoogte. Vergunningen en certificaten zijn leidend om wel of niet te kiezen voor Rope Access.

Offshore

Offshore LTE

In dit project ondersteunden wij VolkerWessels Telecom met de bouw van een LTE netwerk op de Noordzee. Wij leverden vier monteurs met de benodigde offshore en IRATA certificaten.

Werken op hoogte

Ontmanteling FM Wieringermeer

Voor een opdrachtgever ontmantelden wij in Wieringermeer een 6-laags FM-systeem.

Data & Telecom

Installeren microwave link

Voor diverse opdrachtgevers installeren wij microwave links, vooral de moeilijk bereikbare locaties zijn een expertise van Turris.

Offshore

Telecom Upgrade Offshore

Voor een opdrachtgever in de telecom voeren wij diverse upgrades uit op installaties in de Noordzee.


Werken op hoogte

Inkorten mast

Voor een opdrachtgever demonteerden wij de top van een 100 meter hoge mast.


Offshore

Telecom & Microwave link Offshore

Voor een telecom opdrachtgever leveren wij een turnkey oplossing in de offshore. Turris biedt oplossingen op het gebied van veiligheid en hijsen zonder kraan.

Werken op hoogte

Rope Access inzet bij betoncentrale

Voor een opdrachtgever realiseren wij met behulp van Rope Access deze installatie van de telecom apparatuur. Na uitvoerige afweging van diverse technieken bleek Rope Access de meest veilige.

Data & Telecom

Hijsen zonder kraan

Voor opdrachtgevers in de telecom ontwikkelde Turris een alternatieve hijsmethode. Met de Act Safe Power Ascender bieden we in nagenoeg elke situatie een oplossing voor het verplaatsen van lasten.

Data & Telecom

Upgraden naar 5G

Voor een van onze opdrachtgevers hebben wij deze locatie volledig turn-key en 5G ready opgeleverd.

Upgraden naar 5G
Offshore LTE
Ontmanteling FM Wieringermeer
Installeren microwave link
Telecom Upgrade Offshore
Inkorten mast
Telecom & Microwave link Offshore
Rope Access inzet bij betoncentrale
Hijsen zonder kraan
Vorig project
Ontmanteling FM Wieringermeer
Installeren microwave link
Telecom Upgrade Offshore
Inkorten mast
Telecom & Microwave link Offshore
Rope Access inzet bij betoncentrale
Hijsen zonder kraan
Upgraden naar 5G
Offshore LTE
Volgend project

Partnership

Turris is een professionele en betrouwbare partner die helpt doelen te bereiken

Turnkey

Turris levert projecten turnkey op zonder zorgen. Turris ontzorgt u als opdrachtgever van A tot Z.

Hands-on

Turris is een laagdrempelige en platte organisatie die de handen uit de mouwen steekt.

Oplossingsgericht

Altijd denken in oplossingen. Linksom of rechtsom wordt het gefixt. We zijn bereid om een stapje extra te zetten.

Van technische controle tot uitvoering

Een complete ontzorging waarbij we u van A tot Z voorzien van onze kennis en kunde rondom Data & Telecom. Van een technische controle tot de uitvoering van het engineeringsproject. Samen stellen we een duidelijk plan van aanpak op en geven we u een kostenraming.

Engineeringsproject van A tot Z

Klaar voor maatwerk engineering? Of kiest u voor alleen opzet of uitvoering? Wel of niet engineering van A tot Z. Bereik meer met Turris.

  • Technische opname. Controle hoe de constructie is en of er aanpassingen gedaan moeten worden aan huidige staat.
  • Berekeningen en tekeningen. Beoordelingen wel/niet verantwoord. Verplaatsen of nieuwe installatie.
  • Uitvoering technische opname. Werkplan volgens uw wensen uitvoeren.
Als IRATA level 3 vind ik het grootste voordeel van de inzet van Rope Access, naast het veiligheids aspect, dat het volledig klimaat neutraal is.
Leen Mulder
Projectmanager

Laten we samenwerken

Vul je mailadres en telefoonnummer in en we maken een vrijblijvende afspraak.


Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw