Inspectie en onderhoud

Service en onderhoud is een essentieel en onmisbaar onderdeel in de Turris werkwijze. Niet voor niets voeren wij ook inspecties uit en beoordelen we uw huidige constructies. Dit is vanzelfsprekend zodra u een vraagstuk bij ons neerlegt. Maar we doen dit ook als afzonderlijke dienst. Laat u ook uw constructie op hoogte inspecteren en controleren?

 MMK HR
Inspectie en onderhoud

Inspectie huidige status

Voordat we beginnen met de aanleg van uw netwerk of ander project, beoordelen we de huidige staat aan de hand van een inspectie. Vervolgens maken we een werkplan waarin berekeningen en tekeningen samenkomen tot een technische oplossing.

Als de inspectie tekortkomingen in uw project aantoont, verhelpen wij die met nieuwe oplossingen. Vervolgens voeren we periodiek een inspectie uit en onderhouden we uw zendmast of andere constructie. Meer weten over periodieke controle voor uw netwerken en beton- of staalconstructie?

Nieuwe technieken

Controle en onderhoud van bestaande constructies op hoogte is geen eenvoudige klus. Toch is het belangrijk uit het oogpunt van veiligheid en de continuiteit van uw dienstverlening. Met de nieuwste technieken krijgen wij inzicht in de huidige staat van uw constructies.

  • Inspecties in stadions, theaters en hoge torens. Snel inzicht door gebruik van drones en Rope Access.
  • Periodieke controle door onze monteurs. Altijd veilig en met vaste frequentie uitgevoerd.
  • Beoordeling en aanpassingen doorvoeren voor een veilige constructie.

Periodiek onderhouden van beton- of staalconstructie

Heeft u betonsilo’s, schoorstenen, zendmasten of andere objecten op hoogte of op plaatsen waar toegang niet eenvoudig is? Wij helpen u snel met inspectie en onderhoud met onze drones en Rope Access technieken.

Van technische controle tot uitvoering

Een complete ontzorging waarbij we u van A tot Z voorzien van onze kennis en kunde rondom Data & Telecom. Van een technische controle tot de uitvoering van het engineeringsproject. Samen stellen we een duidelijk plan van aanpak op en geven we u een kostenraming.

Engineeringsproject van A tot Z

Klaar voor maatwerk engineering? Of kiest u voor alleen opzet of uitvoering? Wel of niet engineering van A tot Z. Bereik meer met Turris.

  • Technische opname. Controle hoe de constructie is en of er aanpassingen gedaan moeten worden aan huidige staat.
  • Berekeningen en tekeningen. Beoordelingen wel/niet verantwoord. Verplaatsen of nieuwe installatie.
  • Uitvoering technische opname. Werkplan volgens uw wensen uitvoeren.
Inspectie en onderhoud zijn onlosmakelijk verbonden aan het totaal concept dat wij als Turris aan onze klanten bieden.
Leen Mulder
Projectmanager

Laten we samenwerken

Vul je mailadres en telefoonnummer in en we maken een vrijblijvende afspraak.


Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw